گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خانه » دانلود » طرز تهیه پیتزای له معجون

اطلاعیه سایت

طرز تهیه پیتزای له معجون

به گزارش جدید 96 ،

طرز تهیه پیتزای له معجون

طرز تهیه پیتزای له معجون

منبع مطلب

طرز تهیه پیتزای له معجون

پیتزای له معجون(Lahmacun) غذای خوشمزه و سبک است که از ادویه های مدیترانه ای در آن استفاده می شود و با سس سیر و فلفل قرمز تند تزیین می شود.

 مواد لازم پیتزای له معجون

گوشت بره لخم، چرخ شده ۴۵۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز نگینی شده ½ پیمانه

سیر خرد شده ۱ حبه

پیاز ریز خرد شده ۱ عدد

ریحان تازه خرد شده  ۱قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده ½ پیمانه

نعناع تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی غلیظ ۶ قاشق غذاخوری

زیره آسیاب شده  ½ قاشق چایخوری

فلفل پاپریکا ½ قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب شده ½ قاشق چایخوری

آب لیمو  ۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

مواد لازم سس سیر

ماست ساده  ۱ پیمانه

جعفری تازه ریز شده ½ قاشق چایخوری

سیر له شده ¼ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه پیتزای له معجون

طرز تهیه پیتزای له معجون

سیر، پیاز، ریحان، جعفری، نعناع، پاپریکا، زیره، گشنیز، فلفل دلمه ای نگینی شده، آب لیمو و روغن زیتون را در غذا ساز بریزید آن را روشن کنید تا اندازه ای که سبزیجان ریز شوند. گوجه فرنگی های دو نیم شده را اضافه کرده ودکمه غذا ساز را فشار دهید تا اندازه ای که پوره غلیظی بدست آید.

گوشت بره چرخ کرده را در تابه ای که از قبل گرم شده روی شعله کم تفت دهید.

پوره ای که در غذاساز آماده شده و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مخلوط را هم بزنید تا زمانی که گوشت بره کاملاً پخته شود، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.

فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط را به ظرف کم عمق منتقل کنید تا خنک شده و به دمای محیط برسد. روی آن سلفون بکشید و یک شب در یخچال نگه دارید.

سس بره را از یخچال بیرون آورده و بگذارید به دمای محیط برسد.

خمیر پیتزای له معجون را که آماده شده روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید.

سس سیر را به این صورت آماده کنید:ماست، جعفری، سیر له شده، و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب هم زده و کنار بگذارید.

فر را از قبل روی دمای ۲۶۰ درجه سلسیوس (۵۰۰F) گرم کنید.

سس گوشت بره را هم زده و باقاشق روی خمیر بریزید. آن را نازک تا لبه های خمیر پخش کرده و آرام فشار دهید تا به خمیر بچسبد.

پیتزا ها را روی کاغذ روغنی روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید تا زمانی که لبه های خمیر کمی قهوه ای شود، ۸ تا ۱۰ دقیقه.

پیتزا ها را روی سینی شبکه ای فر قرار دهید تا خنک شود. این پیتزا ها را می توانید در ظرف ضد نفوذ هوا ۳ روز در یخچال و یا ۳ ماه در فریزر نگه دارید. برای گرم کردن مجدد پیتزا ها، آن ها را ۸ دقیقه در فر۱۷۵ درجه سلسیوس (۳۵۰F) قرار دهید.

در نهایت برای سرو این پیتزا، کمی سس سیر روی آن بریزید.

می توانید کلم قرمز و سفید رشته شده نیز روی آن قرار داده و رول کنید.

طرز تهیه پیتزای له معجون

نکات تکمیلی در مورد پیتزا

پیتزا جزو غذای ملل – ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
پیتزا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :


گرداوری :جدید ۹۶
منبع:www.caffeirani.ir

طرز تهیه پیتزای له معجون

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , , ,

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A