حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خانه » دانلود » طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

اطلاعیه سایت

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

به گزارش جدید 96 ،

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

منبع مطلب

تارت کیوی و پنیر ریکوتا

کیوی دارای مقادیر زیادی ویتامین ث و همچنین فولات است و از بدن در مقابل بیماری های قلبی و انواع سرطان محافظت می کند. این تارت خوشمزه نیز دارای میوه خوشمزه کیوی است.

مواد لازم برای تارت کیوی و پنیر ریکوتا

  بادام پوست گرفته و پودر شده:۷۵گرم

 شکر:۱۳۰گرم یا یک دوم پیمانه

 پنیر ریگوتا:۹۰۰گرم

 خامه:۲۵۰میلی لیتر یا یک پیمانه

 زرده تخم مرغ:۳عدد

 آرد گندم:۱۵میلی لیتر یا یک قاشق سوپخوری

 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری

 وانیل:نصف قاشق چایخوری

 رنده پوست لیمو:یک عدد

 آب لیموترش:دوقاشق سوپخوری یا ۳۰میلی لیتر

 مارمالاد زردآلو:۴قاشق سوپخوری یا ۳۰میلی لیتر

 میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده):۵عدد

 موادلازم برای خمیر

 آردگندم:یک و یک چهارم پیمانه

 شکر:یک قاشق سوپخوری

 بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری

 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری

 کره:۷۵گرم یا ۶ قاشق سوپخوری

همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی

 خامه غلیظ:۴۵ تا ۶۰ گرم یا ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری

تارت کیوی و پنیر ریکوتا

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

برای تهیه خمیر، آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره خرد شده را به آن اضافه کنید.

 سپس خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر بیفزایید. با نوک انگشت و به آرامی خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را در دمای ۲۲۰درجه سانتیگراد روشن کنید و خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید به قطر ۳میلی متر باز کنید و حالا آن را به کمک وردنه بلند کنید و داخل قالب تارت بیندازید.

 سپس تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و بعد یک کاغذ روغنی روی تارت بیندازید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، سپس خمیر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود حالا فر را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و پنیر را بزنید تا نرم و لطیف شود.

 خامه را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. حالا تخم مرغ ها و آرد و نمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را با مواد یک دقیقه هم بزنید و در آخر پودر بادام را افزوده و این مایع را داخل خمیر تارت بریزید و یک ساعت دیگر تارت را بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید تا خنک شود سپس کیوی ها را ببرید و روی تارت بچینید. مارمالاد زردآلو را گرم کنید و روی کیوی ها بمالید.

نکته

مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می شود.

تارت کیوی و پنیر ریکوتا

نکات تکمیلی در مورد تارت کیوی

تارت کیوی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
تارت کیوی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :


گرداوری :جدید ۹۶
منبع:www.caffeirani.ir

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , , , , ,

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A